Mikä on armeijan jäsenen rooli: Military Job File (Sotilastyötiedosto)

Käsitteellä armeija tarkoitetaan kaikkia niitä, jotka työskentelevät asevoimissa. Vastoin yleistä uskomusta sotilasammatti ei ole vain taistelua, vaan se voi olla myös generalistinen ammatti. Ammatteja on noin sata. Mutta sitten mikä on sotilaan rooli ; Ja sotilaan ammattikortti ;

Kaikki ammatit tekevät yhteistyötä ja edistävät samaa tavoitetta : tarjota maalle suojaa ja vankkaa rauhaa. Ja sitä me aiomme kehittää.

Sotilaan tehtävät

militaire de rang

Lähde: pexels-amar-preciado

Ranskan armeija on valtion palkkaama ja palkkaama, ja sillä tarkoitetaan yksinkertaisesti Ranskan asevoimia. Asevoimissa on erityisesti neljä päähaaraa: armeija, ilmavoimat, kansallinen laivasto ja santarmi.

Kullakin haaralla on omat tehtävänsä. Asevoimat rekrytoivat kuitenkin edelleen yleistason ammatteja, kuten kirjanpitäjiä, johtajia, kuljettajia, kokkeja… Tämän vuoksi sotilashenkilöstön tehtävät on luokiteltava voimakeinoittain.

Aseistusvoimat

Aseistusvoimat käsittelee nimensä mukaisesti maasotavoimia. Tämän haaran sotilailla on sitten rooleja, joiden tarkoituksena on suojella maan aluetta vihollisarmeijoilta tai katastrofeilta. Tätä varten armeija käyttää joukkoja, aseita ja koneita. Seuraavassa
on kunkin :

  • jalkaväkija tykistö : Näiden joukko-osastojen sotilaat vastaavat taisteluista. Heidän vastuullaan on ohjata tankkeja, ampua tykkejä, suorittaa välienselvittelyjä ja paljon muuta.

  • Nerot : Heidän tehtävänään on raivata esteitä ja turvata väestö luonnonkatastrofien aikana (pyörremyrsky, tulva, maanjäristys…). He ovat myös vastuussa armeijan infrastruktuurista.

  • Terveyspalvelut : Tämän osaston sotilaiden tehtävänä on hoitaa haavoittuneita ja sairaita.

  • Maidon legioona : heidän tehtävänään on taistella alueen ulkopuolella.

  • Kenraalit komentavat asevoimia ja toimivat kansainvälisesti.

Lentovoimat

force armée aérienne

Lähde: pexels-pixabay

Lentovoimat vastaa maan ilmavyöhykkeiden puolustamisesta. Se on myös jaettu useisiin divisiooniin :

  • Strategiset ilmavoimat : Ylempi upseeristo ja upseerit käsittelevät ydinaseita.

  • Taistelulentovoimat : He taistelevat hävittäjä- ja taistelukoneilla. Ne myös valvovat tiettyjä alueita ja voivat suorittaa tiedustelutehtäviä.

  • Projektioilmavoimat : ne käsittelevät kuljetuksia ja tarvikkeita.

Kansallinen merivoimat

Kansallinen merivoimat vastaa rannikoiden ja merien turvaamisesta. Kukin sotilas kuuluu kuhunkin divisioonaan :

  • Sukellusvenevoimat : sotilaat työskentelevät sukellusveneessä. Joko taistelevat puolustaakseen ja hyökätäkseen tai vartioivat alueita.

  • Merivoimien ilmailu : he huolehtivat lentotukialuksesta.

  • Merivoimien toimintajoukot : he työskentelevät laivalla, jolla partioivat ja tietysti taistelevat vaaran sattuessa.

  • Merivoimien ampujat ja kommandopataljoonat : he suorittavat maahyökkäyksiä mereltä käsin. Joko puolustaakseen aluetta tai paikkaa.

Santarmi

Kansallinen santarmi huolehtii erityisesti siviilien turvallisuudesta, oikeudellisesta ja hallinnollisesta toiminnasta. Näin ollen he ylläpitävät järjestystä, tieliikennettä, suorittavat tutkimuksia… Mutta sodan sattuessa he voivat liittyä armeijaan. Vain santarmi kuuluu sisäministeriön alaisuuteen. Muista vastaa puolustusministeriö.

Sotilasammattilehti

bannière pub

Sotilas, on ammatti, joka on avoin kaikille, mutta sinun on silti täytettävä tietyt ehdot päästääksesi sisään. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun on hyvä tietää.

Sotilaan palkka

Kuten edellä mainittiin, sotilaita on useita erilaisia. Tämän vuoksi meidän on luokiteltava ne sotilasarvon, armeijan, suoritettujen tehtävien ja bonuksen mukaan. Tässä tapauksessa ujuuri liittynyt henkilö voi saada noin 1500 euron bruttopalkan ja 1200 euron nettopalkan kuukaudessa. Upseerien palkka voi nousta jopa 3 000 euroon. Vapaaehtoisille värvätyille se on noin 1 200 euroa ja aktiivireserviläisille lähes 700 euroa. Palkan lisäksi heidät kuitenkin ruokitaan ja majoitetaan.

Taitoja ja vaatimuksia upseeriksi

militaire métier

Lähde: pexels-pixabay

Yleäkseen armeijaan sinun on oltava hyvin kurinalainen, sillä se on oikeastaan perusasia. Lisäksi sinun on oltava myös tiimipelaaja ja sinulla on oltava erittäin vahva työmoraali ja rohkeutta. Vaatimuksiin kuuluu, että hyvä fyysinen kunto on pakollinen, samoin kuin vakaa mielenterveys.

Sitten sinun on oltava vähintään 17 ja puoli vuotta vanha, jotta voit liittyä armeijaan. Mutta ole varovainen, et saa olla yli 29-vuotias ja vapaaehtoisten osalta 26-vuotias. Lopuksi, Ranskan kansalaisuus on pakollinen.

Kelpoisuuden osalta aliupseereihin pääsee myös ilman ylioppilastutkintoa. Aliupseeriksi pääsemiseksi vaaditaan kuitenkin baccalauréat, ja upseeriksi pääsemiseksi vaaditaan vähintään bac+2-tutkinto. Muihin armeijan yleisiin ammatteihin vaaditaan vain vastaava taito.

Koulutus sotilaaksi

Sotilaaksi liittyminen edellyttää koulutuksen suorittamista. Sitä ennen jokaisen hakijan on kuitenkin läpäistävä valintakoe täytettyään edellä mainitut odotetut edellytykset. Aliupseerisotilaiden osalta CFIM eli Centre de la formation initiale militaire ottaa vastuun. Koulutus kestää 4-12 viikkoa.

Useereille ja aliupseereille on suoritettava kilpailukoe, ja koulutus tapahtuu vuosina Saint-Cyrin Coëtquidan sotilasakatemiassa ja kestää 1-3 vuotta.

 Seuraavassa tekstissä kerrotaan Miten sotilaallinen peruskoulutus tapahtuu?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *